Ο ιστότοπος akmi-kek.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο akmi-kek.gr συμφωνείτε με την χρήση των cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης.

Η ΑΚΜΗ Κατάρτιση Α.Ε. συστάθηκε το 2000 με την επωνυμία ΑΚΜΗ ΚΕΚ Α.Ε. και είναι πιστοποιημένο Κ.Δ.Β.Μ. 2 (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2) με έδρα την Αθήνα και παράρτημα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη).  Ο αριθμός μητρώου πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ είναι 11101525.

Εξειδικεύεται στα θεματικά πεδία:

akmi-kek-logotypeΟικονομίας και Διοίκησης
akmi-kek-logotypeΠληροφορικής
akmi-kek-logotypeΤουριστικά & Παροχής Υπηρεσιών
akmi-kek-logotypeΠολιτισμού & Αθλητισμού
akmi-kek-logotypeΠεριβάλλοντος
akmi-kek-logotypeΥγείας & Πρόνοιας
akmi-kek-logotypeΠαιδαγωγικά
akmi-kek-logotypeΑγροτικά
akmi-kek-logotypeΤεχνικά & Μεταφορών

Η ΑΚΜΗ Κατάρτιση Α.Ε είναι μέλος του Ομίλου ΑΚΜΗ, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 1975 και διαθέτει ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης  (ΙΕΚ) σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Λάρισα και άτυπης συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και κατάρτισης (Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών και ΚΕΚ).

Ο Όμιλος ΑΚΜΗ:

akmi-kek-logotypeΣχεδίασε και εισήγαγε πρόγραμμα κατάρτισης e-learning
akmi-kek-logotypeΕφάρμοσε τις «Ημέρες Σταδιοδρομίας» με στόχο τη γνωριμία των επιχειρήσεων με τους αποφοίτους
akmi-kek-logotypeΥλοποιεί διεθνή προγράμματα κατάρτισης για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. (π.χ. πρόγραμμα CORPUS/Media Plus για στελέχη τηλεοπτικών σταθμών και Εταιριών Παραγωγής).

Η ΑΚΜΗ Κατάρτιση Α.Ε. από το 2000 έως σήμερα, έχει καταρτίσει και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερα από 20.000 άτομα, επενδύοντας στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.