Ο ιστότοπος akmi-kek.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο akmi-kek.gr συμφωνείτε με την χρήση των cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης.

Η ΑΚΜΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε διοργανώνει επιμορφωτικά Προγράμματα για την Κατάρτιση Προσωπικού Ασφαλείας, βάσει προτύπων του ΚΕ.ΜΕ.Α (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας) συνολικής διάρκειας 105 ωρών.

Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται από πιστοποιημένους από το ΚΕ.ΜΕ.Α εκπαιδευτές ώστε οι συμμετέχοντες να οδηγηθούν επιτυχώς σε εξετάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄ αριθ. 4892/1/76-γ΄/17-5-2010 Κ.Υ.Α., που οδηγούν στην λήψη πιστοποιητικού τύπου Α,’ για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Το Πιστοποιητικό τύπου Α’ είναι προσαρμοσμένο στο επαγγελματικό περίγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού  (ΕΟΠΠΕΠ) πρώην (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.) του Υπουργείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.


  • Είμαι ικανοποιημένη από την παρακολούθηση του προγράμματος στην ΑΚΜΗ. Το πρόγραμμα μου φάνηκε ενδιαφέρον και κατανοητό.Οι καθηγητές ήταν απόλυτα αντιληπτοί και ο τρόπος διδασκαλίας τους προσιτός για να αφομοιώσουμε την ύλη. Αν υπάρξουν και άλλα προγράμματα από την ΑΚΜΗ, με τους ίδιους αξιόλογους καθηγητές, είναι σίγουρο πως θα τα παρακολουθήσω!
    Γκίκα Θάλεια Επιτυχούσα στις Εξετάσεις Πιστοποίησης
  • 1
  • 2
  • 3

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας & θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συμπληρώστε το όνομά σας

Συμπληρώστε το επωνυμό σας

Invalid Input

Συμπληρώστε το κινητό σας

Συμπληρώστε το e-mail σας

Παρακαλώ περιμένετε...

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ;

1
Η ΑΚΜΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ είναι μέλος του εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, με ηγετική θέση στο χώρο της κατάρτισης, εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης.
2
Η πολυετής εμπειρία του, εξασφαλίζει μοναδικά και πολλαπλά οφέλη για τους συνεργάτες του, καθώς ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ βρίσκεται πάντοτε μπροστά από τις εξελίξεις σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών αναγκών.
3
Η ΑΚΜΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ έχει εξασφαλίσει μόνιμη απασχόληση στα 2/3 των ωφελουμένων της.
4
Πάνω από 10.000 καταρτιζόμενοι έχουν εμπιστευτεί την ΑΚΜΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ σε αντίστοιχα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης.
5
Η ΑΚΜΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ παρέχει Επιδότηση Διδάκτρων σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

New item
New item
New item