Ο ιστότοπος akmi-kek.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο akmi-kek.gr συμφωνείτε με την χρήση των cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης.

epidotoumeni katartisi

Η ΑΚΜΗ Κατάρτιση – Εκπαίδευση Α.Ε., μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, με ηγετική θέση στο χώρο της εκπαίδευσης, κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης, θα υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα για εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα σε όλη την Ελλάδα.

Η Εταιρεία θα υλοποιήσει δράσεις Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και παρέχοντας τους τα απαραίτητα εφόδια για την προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη.

Η παρακολούθηση των προγραμμάτων θα γίνεται εκτός ωραρίου εργασίας των εργαζομένων (4ωρα, 2-3 φορές την εβδομάδα), ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί με τηλεκατάρτιση ( e-learning).
Οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πιστοποιηθούν για τις αποκτηθείσες δεξιότητες, σύμφωνα με το Πρότυπο ISO/IEC 17024, από την TUV Hellas συμμετέχοντας εντελώς δωρεάν σε εξετάσεις πιστοποίησης. Για όσους δεν καταφέρουν να λάβουν την πιστοποίηση από την πρώτη εξέταση, υπάρχει και η δυνατότητα επανεξέτασης.

Τα Εκπαιδευτικά προγράμματα που προβλέπεται να υλοποιηθούν και το εκπαιδευτικό επίδομα, που θα λάβουν οι ωφελούμενοι, που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης, είναι τα ακόλουθα:

 

 
Πρόγραμμα Ώρες Κατάρτισης Επίδομα Υποβολή Αίτησης
E-Commerce
Ειδικός Σχεδιασμού Ιστοσελίδων & Εφαρμογών κινητών συσκευών (WEB & MOBILE APPS SPECIALIST) - Βασικό Επίπεδο 70 ώρες 350 €
Ειδικός Σχεδιασμού Ιστοσελίδων & Εφαρμογών κινητών συσκευών (WEB & MOBILE APPS SPECIALIST) - Προχωρημένο Επίπεδο 80 ώρες 400 €
Ειδικός Συστημάτων Ηλ. Εμπορίου (E-COMMERCE) Βασικό Επίπεδο 75 ώρες 375 €
Ειδικός Συστημάτων Ηλ. Εμπορίου (E-COMMERCE) Προχωρημένο Επίπεδο 120 ώρες 600 €
Ειδικός στη χρήση τεχνικών και εργαλείων - SOCIAL MEDIA MARKETING 60 ώρες 300 €
Εμπόριο - Μεταφορές
Στέλεχος Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας 80 ώρες 400 €
Στέλεχος Διαχείρισης Αποθήκης 50 ώρες 250 €   
Στέλεχος Εξαγωγικού & Διεθνούς εμπορίου 80 ώρες 400 €
Ειδικότητες Παραγωγής - Τεχνικά Επαγγέλματα
Ειδικός σε θέματα Τυποποίησης, Συσκευασίας και ποιοτικού ελέγχου στον κλάδο των Υδατοκαλλιεργειών 80 ώρες 400 €
Τεχνικός Συγκολλήσεων και κοπής μετάλλων 70 ώρες 350 €
Τεχνίτης Ελασματουργός 70 ώρες 350 €
Τεχνίτης Σωληνουργός 70 ώρες 350 €
Τεχνίτης Εργαλειομηχανών 70 ώρες 350 €
Τεχνικός συντήρησης εγκαταστάσεων 70 ώρες 350 €

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας & θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Συμπληρώστε το όνομά σας

Συμπληρώστε το επωνυμό σας

Invalid Input

Επιλέξτε την Περιφέρεια στην οποία ανήκετε:
Invalid Input

Συμπληρώστε το κινητό σας

Συμπληρώστε το e-mail σας

Παρακαλώ περιμένετε...

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την πολιτική προστασίας δεδομένων της ιστοσελίδας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.