Ο ιστότοπος akmi-kek.gr χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο akmi-kek.gr συμφωνείτε με την χρήση των cookies, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους χρήσης.

Η ΑΚΜΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ δραστηριοποιείται στην υλοποίηση ανταγωνιστικών προγραμμάτων της Ε.Ε.
Ειδικότερα έχει υλοποιήσει τα ακόλουθα έργα:

akmi-kek-logotypeCORPUS – Management and Legal Aspects Of Production Companies & Television Channels.

akmi-kek-logotypeΠρόγραμμα: MEDIA II TRAINING, Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΓΔ, Εκπαίδευση & Πολιτισμός.

MEDIA logoΠρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό πρόγραμμα κατάρτισης στελεχών εταιρειών παραγωγής και τηλεοπτικών σταθμών. Το πρόγραμμα έχει υλοποιηθεί 8 φορές (4 για κάθε θεματικό κύκλο) με τη συμμετοχή καταρτιζόμενων από 14 χώρες της Ε.Ε. Καταρτίσθηκαν συνολικά 240 επαγγελματίες οι οποίοι έχουν ιδρύσει ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ. Το ΑΚΜΗ ΚΕΚ συμμετείχε στην υλοποίηση της περιόδου 2002-2003 (2 σεμινάρια Αθήνα και Θεσσαλονίκη).
Το CORPUS συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. από το πρόγραμμα MEDIA II TRAINING. Το MEDIA PLUS (συνέχεια του MEDIA II TRAINING) ενέκρινε τη συνέχιση του έργου για την περίοδο 2003-2006 με την επωνυμία AKMI MEDIA MANAGEMENT. Tο πρόγραμμα συμμετέχει στο νεοσυσταθέν δίκτυο «EUROPEAN PROFESSIONAL AUDIOVISUAL NETWORK», μαζί με το MBS (Ισπανία),το NIPKOW (Γερμανία) και το NORTH BY NORTH WEST (Δανία).

akmi-kek-logotypeΈργο IN-TEAM : Enhancing the pedagogical skills of teachers/trainers of adult learning through mastering innovative teaching methods.

in-teamΤο Νοέμβριο 2011 ξεκίνησε το Έργο IN-TEAM (Enhancing the pedagogical skills of teachers/trainers of adult learning through mastering innovative teaching methods) με τη συμμετοχή του  ΚΕΚ ΑΚΜΗ στο πλαίσιο του προγράμματος δια βίου μάθησης Grundtvig, το οποίο αφορά στην εκπαίδευση ενηλίκων.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

akmi-kek-logotypebacoΈργο BACO -  Η Γεφύρωση του χάσματος στο Διεθνές Εμπόριο του Οίνου μεταξύ του κόσμου της εκπαίδευσης και της εργασίας μέσω των Ευρωπαϊκών Εργαλείων  ECVET (European Credit system for Vocational Education and Training  - Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ) και EQF (European Qualifications Framework - Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων).